Bruiloftverzekering vergelijken

Bruiloftverzekeringen met elkaar vergelijken

Indien u overweegt een bruiloftverzekering af te sluiten, is het zeker aan te bevelen bruiloftverzekeringen met elkaar te vergelijken. Hierbij is het verstandig om niet alleen te kijken welke de goedkoopste bruiloftverzekeringen zijn maar vooral ook wat de dekking  (voorwaarden ) van de bruiloftverzekering is. En het met elkaar vergelijken van bruiloftverzekeringen heeft alleen maar zin als u deze op ale essentiële punten met elkaar vergelijkt. Hieronder een aantal tips die u mogelijk helpen bruiloftverzekeringen met elkaar te vergelijken. Voor de voorwaarden van onze bruiloftverzekering-online.nl klikt u op de link hieronder en bekijkt u de voorwaarden. Vergelijk de bruiloftverzekering op de voor u meest relevante punten.

Voorwaarden bruiloftverzekering-online.nl

Hoe vergelijk je een bruiloftverzekering met een andere polis?

Een bruiloftverzekering vergelijken doe je op de belangrijkste vergelijkingspunten. Je kunt de diverse bruiloftverzekeringen het beste vergelijken op de volgende punten:
 • Welke dekking biedt de bruiloftverzekering ten aanzien van annulering of uitstel bruiloft, de kring van de verzekerden ( familie, bruidspaar, getuigen, vrienden, ceremoniemeesters, getuigen ).
 • Is er dekking in het buitenland,belangrijk als uw bruiloft of huwelijksfeest in het buitenland gevierd wordt.
 • Is er dekking voor meerdaagse bruiloften?
 • Zijn huwelijkskado's ook meeverzekerd?
 • Is er een dekking ongevallen?
 • Voor welke bedragen bent u verzekerd?
 • Tot hoe lang voor de bruiloft of huwelijksjubileum kan de bruiloftverzekering nog afgesloten worden?
 • Is de bruiloftverzekering eenvoudig af te sluiten of moet u allerlei formulieren invullen?
 • Wat is de premie van de bruiloft verzekering?
 • Kan de bruiloftverzekering ook afgesloten worden voor huwelijksjubilea?
 • Wat zijn de uitsluitingen ( wanneer bent u dus niet verzekerd?)
 • Wat zijn de verzekerde bedragen?
 • Is er een eigen risico?
 • Wie is de verzekeraar?  ( Een Nederlandse verzekeraar of buitenlandse verzekeraar/)

Uiteindelijk gaat het bij het kiezen van een bruiloftverzekering ook om die bruiloft verzekering met de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. 

Welke verzekeraars bieden bruiloftverzekeringen aan?

Op zich zijn het een beperkt aantal verzekeraars die bruiloftverzekeringen aanbieden. De belangrijkste bruiloftverzekeraars zijn onder andere Europeesche Verzekeringen, AON en Goudse Verzekeringen. Al deze bruiloft verzekeraars hebben een AFM vergunning en staan onder wettelijk toezicht. U kunt er vanuit gaan dat deze verzekeraars betrouwbaar zijn en de kwaliteit van de bruiloftverzekeringen goed is. Er zijn echter wel degelijk verschillen in de voorwaarden, premies en bijzonderheden van deze bruiloftverzekeringen.
U kunt zowel de bruiloftverzekering van AON, Goudse Verzekeringen en Europeesche Verzekeringen online afsluiten. Er zijn ook intermediairs die deze bruiloftverzekeringen aanbieden.

Conclusie vergelijken bruiloftverzekering

Omdat er wel degelijk verschillen zitten tussen de voorwaarden en de premies van de verschillende bruiloftverzekeringen en het afsluiten van de meest geschikte bruiloftverzekering belangrijk is, is her zeker verstandig de verschillende bruiloft verzekeringen met elkaar te vergelijken. Sluit die bruiloftverzekering af waarvan de voorwaarden u het meeste aanstaan en welke het beste aansluit bij uw behoefte om uw bruiloft of huwelijksfeest te verzekeren. De premie van uw bruiloftverzekering is zeker belangrijk. Kies echter niet per defintie voor de goedkoopste bruiloftverzekering maar voor die verzekering die het beste past bij uw behoefte en aansluit bij uw budget.